Vihreiden pj-vaalista on julkaistu taas uusia gallupeja. Puheenjohtajavaalin jäsenäänestyslaput ovat saapuneet vihreille ympäri maan ja aika moni on jo lähettänyt lappunsa kohti ääntenlaskentaa.

Oman ykkösääneni annan Touko Aallolle, joka on paras pj-vaihtoehto tuleville vuosille. Touko on usean vuoden ajan profiloitunut sote- ja maakuntakysymyksissä, jotka ovat kaikkein keskeisin poliittisen väännön aihe tulevina vuosina. Touko tuntee nämä uudistukset yksityiskohtia myöten, muttei jähmety niiden alle. Touko osaa tiivistää monimutkaisten uudistusten olleellisimmat kysymykset ja pystyy paljastamaan ne ideologiset arvovalinnat, joita poliittisella jargonilla koitetaan kätkeä.

Sote- ja maakuntauudistus on suurin yhteiskunnallinen uudistus, joka Suomessa on aikoihin toteutettu. Asian painoarvo on erittäin suuri.

Muita Toukon valintaa puoltavia asioita ovat:
-Toukon kyky ja halu kohdata erilaisia ihmisiä somekuplien ulkopuolella.
-Toukon sitkeys ja periksiantamattomuus: vaali vaalien perään Touko teki töitä sen eteen, että Keski-Suomeen saatiin vihreä kansanedustaja. Tavoite toteutui vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.
-Toukon puurtaminen ja esimerkki kumuloituivat Jyväskylän ja muun Keski-Suomen huikeissa kuntavaalituloksissa tänä keväänä. Kuntavaalien jälkeenkin Touko on uupumatta tsempannut ja kannustanut vihreitä ympäri maata.
-Toukon innostus tehdä vihreistä entistä vahvempi ja runsaslukuisempi puolue. Uskon, että Toukon johdolla kannatuksemme voi kasvaa entisestään!

Tsemppiä kaikille ehdokkaille loppukiriin!

Categories: Politiikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *