Kun aloitin Turun vihreiden puheenjohtajana vuonna 2015, päätavoitteeni oli, että Vihreät voittavat Turun kuntavaaleissa 2017.

Voitto tuli, ja nousimme Turun toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Valtakunnallinen kannatuskehitys auttoi tavoitteen saavuttamista, mutta myös Turussa tehtiin asioita isommin kuin ennen. Kaikilla kampanjan osa-alueilla kurkotimme askeleen aiempaa pidemmälle.

Oman lisämausteensa puheenjohtajavuosiini on tuonut se, että Niina on toiminut samanaikaisesti valtuustoryhmämme puheenjohtajana. Olisimme varmaan muutenkin puhuneet kotona paljon politiikkaa, mutta näissä rooleissamme emme etenkään viime talvena juuri muuta puhuneetkaan. Kiitos Niinalle kaikesta jaksamisesta <3

Puheenjohtajapestini päättyessä keskityn entistä täysipainoisemmin nykyiseen rooliini Turun kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana. Turun toiseksi suurimpana puolueena meillä on nyt hyvät mahdollisuudet tehdä Turusta entistä viihtyisämpi ja vastuullisempi kaupunki. Kaupungihallituksen varapuheenjohtajana kannan ison vastuun siitä millaisia tuloksia saamme aikaan ja tahdon keskittää kaiken kapasiteettini siihen tehtävään.

Kiitos kaikille poliittista työtäni tavalla tai toisella tukeneille! Kuluneet kolme vuotta Turun vihreiden puheenjohtajana ovat olleet huikeaa aikaa! Jatketaan samaan tapaan kohti entistä parempaa Turkua ja tulevaisuutta!

Categories: Politiikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *