Viikko sitten lokakuun 17. päivä ylitettiin vaalien odotuksessa puolen vuoden rajapyykki ja kampanjan valmistelu on siihen nähden hyvällä mallilla.

Marraskuun 5.päivä Turun Klubilla järjestetään kampanjastani kiinnostuneille illanvietto ja tapahtuman tiedot löytyvät mm. Facebookista. Kannattaa rohkeasti pistäytyä paikalle perjantai-illan aluksi ja käydä tsekkaamassa miltä Varsinais-Suomen virtaavin kampanja vaikuttaa. Klubin Kolo on varattu meille klo 18-20.

Varainhankinnan puolella olemme suunnitteluryhmän kanssa kehitelleet astetta kestävämpiä varainhankintatuotteita, ja näistä lanseerataan ensimmäisenä mieltä lämmittävä kampanjapipo:

Pipot valmistaa käsityönä Jiipipo ja pipon hinta on 25 euroa. Ensimmäinen kymmenen kappaleen erä on jo loppuunmyyty ja jatkossa pipoja voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jukka2011@jukkavornanen.fi (Sähköpostiin nimi, osoite, ja päänympärys senttimetreissä.)

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä yhteyttä voi ottaa yllämainitun sähköpostiosoitteen ja näiden nettisivujen lisäksi kampanjan Facebook-sivun Jukka 2011 ja tukiryhmän sähköpostilistan kautta. Sähköpostilistalle pääset lähettämällä viestiä tuohon jukka2011@jukkavornanen.fi-osoitteeseen.

Tällaisia käytännön asioita tällä kertaa. Palataan poliittisempiin sisältöihin taas seuraavassa blogi-kirjoituksessa. Hyvää alkavaa lokakuun viimeistä viikkoa kaikille! 🙂


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *